Želite li da ovako očistimo mrlje na Vašem tapeciranom namještaju?

Usluga koju nudimo je dubinsko čišćenje i pranje svih vrsta tapeciranog namještaja (kutne garniture, trosjed, dvosjed,kauč, fotelja i stolica).


Kako Vi čistite mrlje na tapeciranom namještaju?
Jeste li zadovoljni rezultatom koji postižete?

Kada se prolije neka tekućina prvo pokušavate očistiti mrlju upotrebom kemijskog sredstva.Na taj način postižete samo to da se mrlja još više raširi po površini!
Tekućina koju ste prolili i kemijsko sredstvo kojim ste čistili nažalost ostaje u materijalu jer ne možete sve to ukloniti iz materijala!

Zašto radimo dubinsko čišćenje?

S Rainbow uređajem radimo dubinsko čišćenje tapeciranog namještaja. Prije nego uklonimo površinske mrlje najvažnije je da namještaj očistimo od nečistoća koje se nalaze u njemu. Radimo s posebnim dodatkom elektročetkom koja trese, klofa i vibrira i time omogućava najbolji učinak dubinskog čišćenja tapeciranog namještaja.

Na koji način peremo tapecirani namještaj?

Nakon dubinskog čišćenja, s profesionalnim uređajem Karcher nastavljamo pranje Vašeg tapeciranog namještaja. Ono što možemo ponuditi je poštena i kvalitetna usluga.
Ne možemo Vam jamčiti da će sve mrlje biti očišćene, zbog njihove starosti, vrste mrlja ali na svakom terminu dajemo svoj maksimum za najbolji mogući rezultat.

Česta pitanja koja postavljaju
potencijalni klijenti i
odgovori

Saznajte više

Cjenik usluge

Zanimaju Vas cijene usluga?

Cjenik

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit i odgovor stiže!

Upit