Koji razlog je najvažniji za dubinsko čišćenje madraca?

Vaše zdravlje!

Zašto ne čistimo unutrašnjost madraca na kojima spavamo?

U madracu nalazi se između 100 tisuća i 10 milijuna grinja.
Kako svoj madrac održavati čistim?
Tradicionalno čišćenje nije učinkovito jer očisti madrac samo površinski a grinje, njihov izmet i sve nečistoće nalaze se u madracu.
Nemoguće je madrac oprati na temperaturi većoj od 60 stupnjeva koliko je potrebno za uništavanje grinja.

Kako mi čistimo madrac?

Dubinsko čišćenje radimo Rainbow uređajem koji ima snažnu rotacijsku četku koju pokreće vlastiti motor. Elektročetka trese, klofa i vibrira čime se postiže maksimalan učinak dubinskog čišćenja grinja i njihovog izmeta.
Na madracu provedemo trećinu svog života i zato je bitna njegova kvaliteta i čistoća.
Zašto sebi ne omogućiti kvalitetan i zdrav san?
Uslugu dubinsko čišćenje i pranje madraca radimo kod Vas. Ukoliko madrac peremo taj dan se vjerovatno na njemu neće moći spavati.

Što se nalazi u madracu?

Prosječan madrac ima između 100 tisuća i 10 milijuna grinja.
Grinje su sitna bića okom nevidljiva. Užasna je i sama pomisao da ta sićušna bića žive u Vašem madracu, tepihu i tapeciranom namještaju.
Čitav životni vijek grinja traje nekoliko tjedana. Kada uginu raspadnu se i njihov izmet se oslobađa. Izmet sadrži alergene koji mogu uzrokovati alergijsku reakciju i potaknuti astmu.
Dubinsko čišćenje madraca je mjera kako se privremeno riješiti tih neželjenih kućnih ljubimaca s kojima svakog dana spavamo.

Mrlje koje se nalaze na madracu su specifične jer je njihov najčešći uzrok krv i urin. Ne mogu jamčiti da će postupkom pranja mrlje biti uklonjene.

Cjenik usluga

Zanimaju Vas cijene usluga?

Cjenik

Kontaktirajte nas

Želite dodatne informacije?

Upit